Loading products...

Log ind

Glemt adgangskode?

x

Glemt adgangskode

x

 

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

 

Velkommen til RidersClub Aps 
RidersClub Aps og dens tilknyttede partnere, der tilbyder dette site til dig på følgende betingelser:.


Elektronisk kommunikation
Når du besøger RidersClub Aps eller sender e-mails til os, kommunikerer du med os elektronisk. Du samtykker dermed til at modtage elektronisk kommunikation fra os. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails eller ved opslag på dette website.


Copyright
Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lyd klip, digitale downloads, data, og software, tilhører RidersClub Aps eller leverandører til RidersClub Aps.


Fortrydelsesret
Som kunde har du en fortrydelsesret på 14 dage. Dvs. du har 14 dage fra du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, til at meddele os, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur. Meddelelsen om fortrydelse skal gives ved info@ridersclub.dk, tlf. 43411569. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Efter køb oplyser vi dig om din fortrydelsesret på 14 dage på et varigt medium, som oftest en mail, således at du har mulighed for at gemme oplysningerne.

RidersClub Aps sørger for, at du modtager en standard fortrydelsesformular sammen med din bestilling. Fortrydelsen er dog ikke ugyldig, hvis du vælger at give besked om fortrydelsen på et andet medie.

 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 60.

 

Varens stand, når du sender den retur

Mht. fortrydelse af køb efter at varen er taget i brug, har du mulighed for at fortryde købet efter brug af varen. Dog hæfter du for en eventuel værdiforringelse, hvis du har testet varen på anden vis, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi bærer bevisbyrden for, hvorvidt der er sket en værdiforringelse af den returnerede vare eller ej, og du betaler for returforsendelsen. Hvis du som forbruger anvender din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi hele beløbet, som du har betalt, inklusiv vores forsendelsesomkostninger m.m. (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Det eneste vi kræver er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Returadresse:

RidersClub
Islevdalvej 35, 1. sal

 2610 Rødovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Din konto
Som bruger af dette website, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forkomme under din konto. RidersClub Aps og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.

 


Produktbeskrivelser
RidersClub Aps og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, RidersClub Aps kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. Hvis et produkt tilbudt af RidersClub Aps ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet. Læs også vore andre politikker beskrevet på dette web-site. Disse politikker er også gældende for dit besøg hos RidersClub Aps I/S. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinier.

 

Firma-info
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og 
RidersClub Aps, Islevdalvej 35, 1, 2610 Rødovre, CVR-nr. 36444665.


Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler). OBS! Der opleves i øjeblikket udfordringer med at udsende ordrebekræftelser, vi sender derfor en manuel bekræftelse på din ordre, denne kan du forventer inden for 24 timer på hverdage.


Betaling
Ordrer kan betales på følgende måder: 
Kreditkort: Dankort, Mastercard, Visa. RidersClub Aps anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret. 
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. 
Bank: Sydbank, reg.nr. 6060, kontonr. 0001135241. 

Check: 
RidersClub Aps, Islevdalvej 35, 1, 2610 Rødovre CVR-nr. 36444665. Husk at oplyse ordrenummer. Ved bankoverførsel og check er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.Levering
Vi leverer normalt dagen efter vi registrerer din indbetaling. 
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Vi leverer med GLS. Der kan kun leveres til Danmark. Leveringstiden er inden for 3 dage.

 

Fragt
Alle indenlandske ordrer (DK) tillægges 65,00 DKK til dækning af fragtudgifterne. 
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos GLS. 
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Det er tilmed muligt at hente din ordre(r) i vores butik. 


Ombytning
Ved ombytning til andre varer, bedes du udfylde den returformular som du modtog med din vare, og oplyse om hvilken vare du i stedet ønsker. Du betaler selv for forsendelsen retur til butikken (du kan også komme ind i vores butik, for at undgå fragt).

 

Reklamation 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. RidersClub Aps ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.  Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til: 

RidersClub Aps

Islevdalvej 35, 1

2610 Rødovre

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrolighed
RidersClub Aps  ved at du tænker på hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi påskønner din tillid til at vi vil behandle disse fortroligt. Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge RidersClub Aps , accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

 

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og det gælder selvfølgelig også for vores modtagere af henvendelser i forhold til personoplysninger (“data”). Vi informerer dig i det følgende, hvordan vi behandler dine oplysninger, og hvilke krav og rettigheder du har i forbindelse med databeskyttelse.

Gyldig fra 25. maj 2018.

• Kategorier af data:
Vi behandler følgende kategorier af persondata om dig: registreringsoplysninger vedrørende samtykkeerklæringer til telefonisk eller elektronisk kontakt

• Behandlingsformål
Vi behandler dine oplysninger for, at kunne levere den kontakt, der er udfyldt under tidligere samtykke

• Retsgrundlag
Ved at acceptere vores tilbud om modtagelse af kontakt, har vi indgået en for dig frit opsigelig aftale om kontakt telefonisk og elektronisk.

• Kategorier af modtagere af personoplysninger
Ved aftale om levering af kontakt giver vi ikke andre adgang til dine personoplysninger. Dine personoplysninger behandles på nuværende tidspunkt ikke uden for EU.

• Varighed af lagring af dine personoplysninger
Vi behandler, og gemmer dine personoplysninger, indtil du framelder dig kontakt, hvorefter dine kontaktoplysninger slettes.

• Dine databeskyttelsesrettigheder, herunder indsigelsesret
Hvis der foreligger en særlig grund eller situation, har du ret til at gøre indsigelse, mod at vi fortsat behandler dine personoplysninger. Herefter vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger.
 
1. Ansvarlig organisation for databehandling og kontaktoplysninger
RidersClub ApS er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, som knytter sig til modtagelsen af mailen.

RidersClub ApS har følgende kontaktoplysninger.
Råsøvej 23, 4160 Herlufmagle
CVR 36444665
Mail: info@ridersclub.dk

2. Datakategorier
Til gennemførelse af fremførte samtykke indsamler, og behandler vi følgende kategorier af persondata.
• Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

3. Retsgrundlag
Behandlingen af dine personoplysninger til gennemførelse af levering af kontakt er tilladt, da det er nødvendigt, i forhold til gennemførelsen af aftalen om levering af kontakt til dig. 
Med mindre du har givet selvstændigt samtykke til andet, anvender vi ikke dine personoplysninger til øvrige formål. 

4. Modtager eller kategorier af modtagere af dine personoplysninger
RidersClub ApS har kun adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er påkrævet for arbejdets udførelse, det vil sige, for at kunne levere telefonisk eller elektronisk kontakt. Hertil vil kun salgsafdelinger og medarbejdere have adgang til dine oplysninger i det omfang, de har brug for dem.

5. Dine databeskyttelsesrettigheder
I perioden for modtagelse af kontakten vil du altid have følgende rettigheder vedrørende dine personoplysninger. 

• Indsigtsret 
Du vil altid have ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger RidersClub ApS besidder om dig, samt hvad formålet med besiddelsen er. Derudover har du ret til indsigt i, hvem personoplysningerne eventuelt er videresendt til. 
Du har også ret til indsigt i, hvornår oplysningerne forventes slettet, samt mulighed for at få urigtige personoplysninger berigtiget, og ret til at kræve dine personoplysninger slettet. 
 
 • Fysisk gratis kopi af alle oplysninger (dataportalitet)
Du har altid ret til at kræve en fysisk gratis kopi af de persondata (dataportalitet), som RidersClub ApS behandler. 
Du kan desuden anmode om at få persondata udleveret eller overført direkte til en anden databehandler, hvor dette er teknisk muligt.

• Opsigelse af aftalen 
Du har til enhver tid ret til at framelde dig kontakt, hvis du ikke længere ønsker at modtage denne.
Hvis du framelder dig, vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre hurtigst muligt.

• Klage muligheder 
Såfremt du mener, at RidersClub ApS behandler dine oplysninger i strid med forordningen, så har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).
Datatilsynets kontaktoplysninger:
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon 33 19 32 00

6. Andet
Denne databeskyttelsespolitik er sidst blevet opdateret den 25. maj 2018. RidersClub ApS forbeholder sig retten til at opdatere denne databeskyttelsespolitik fra tid til anden.

Hvilke oplysninger samler RidersClub Aps ind?
Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos RidersClub Aps. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

 

Informationer du giver os
Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a. at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

 

Kreditkortsikkerhed
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. 
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. 
Når du betaler en ordre med kreditkort, får RidersClub Aps retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre. 
Det kan samlet skitseres således: 
Komplet ordre, hele beløbet hæves ved afsendelse 
Del-leveret, hele beløbet hæves ved sidste forsendelse 
Delvis udsolgt *, hele beløbet minus udsolgte linjer hæves ved forsendelse 
Udsolgt, intet hæves, og ordren annulleres 
* Du kontaktes inden ordren ekspederes, og har naturligvis mulighed for at annullere hele ordren.Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@ridersclub.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
HorseRider
Adresse: Islevdalvej 35, 1
Postnr. og by: 2610 Rødovre

E-mail: info@ridersclub.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

 

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

 

 

Forbrugerens navn: 

____________________________________________________________________________________

 

 

 

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

 

 

 

____________________________________________________________________________________

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Produktet er nu lagt i kurven!

Fortsæt shopping Gå til kurven
 
x

Spar masser af penge og bliv medlem af gphorseriders.dk

  • Op til 90 % rabat på vores store udvalg
  • Dag til dag levering
  • Produktsortiment udvides uge efter uge
  • Få første måned til 0 kr.
  • Ingen binding

Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på info@gphorseriders.dk.

Perfekt!