Loading products...

Log ind

Glemt adgangskode?

x

Glemt adgangskode

x

 

 Sådan! Du er nu logget ind!

Skift din adgangskode

 
x

Changed passwordAdgangskode ændret

 

RidersClub fører et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til hest og rytter, hvad end du er nybegynder eller rider på eliteplan. Vi håndplukker altid de bedste mærker og produkter, på tværs af alle prisklasser.

Vi ønsker for vores kunder, at I får den bedste serviceoplevelse og en professionel rådgivning fra Peter, Mette og Line som har mere end 20 års erfaring fra branchen. De er alle aktive ryttere og kan derfor nemt sætte sig ind i jeres behov.

Vi betræber os på at være opdateret med de nyeste produkter som findes på markedet og glæder os over at have et godt samarbejde og agenturet på brands som KASK ridehjelme, Schockemöhle udstyr og Tonics fodtøj, samt leggins.

Ansatte:

Peter har mere end 30 års erfaring fra Rideudstyrsbranchen og er selv springrytter på konkurrence- og hyggeplan. Peter har været med til at starte rideudstyrsbutikker op med stor succes som Zoozity, HorseHouse, Rytterriget, HorseRider, og nu, RidersClub. Peter ved lige hvad du mangler hvis du ikke lige ved hvad det hedder, men kan beskrive varen, så tøv ikke med at spørge en erfaren herre!

Line har redet i mere end 25 år, og har konkurreret i sine ponyår i både dressur og spring. I dag rider hun på hyggeplan, stadig i begge discipliner - og naturligvis en god skovtur. Line er ansvarlig for webshop og marketing, men hjælper dig også hellere end gerne i butikken.


Åbningstider

Mandag - Fredag 11-18
Lørdag 10-14
Søndag LUKKET

Kontakt

Email: info@ridersclub.dk

+45 43411569

Adresse

RidersClub
Islevdalvej 35, 1. sal
2610 Rødovre

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Produktet er nu lagt i kurven!

Fortsæt shopping Gå til kurven
 
x

Spar masser af penge og bliv medlem af gphorseriders.dk

  • Op til 90 % rabat på vores store udvalg
  • Dag til dag levering
  • Produktsortiment udvides uge efter uge
  • Få første måned til 0 kr.
  • Ingen binding

Er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig på info@gphorseriders.dk.

Perfekt!